Apriporta ontzorgt

De hierboven genoemde denkwijze is de uiteindelijke handelswijze die ons anders maakt dan de vele anderen, niets is belangrijker dan een nieuwe werknemer met een duidelijke ROI, we willen er alles aan doen om uw investering in de toekomst van uw bedrijf de juiste te laten zijn. Benjamin Franklin zei ooit: “een investering in kennis levert altijd de hoogste rente op. ”Een meer dan mooi citaat dat tot 20 jaar geleden nog steeds werkte. Anno 2021 zullen werkgevers en werknemers elkaars verwachtingen moeten waarmaken. Dit betekent dat uw opdracht niet is voltooid wanneer er een handtekening onder een arbeidsovereenkomst staat.
Dit is dan ook de reden dat wij zowel onze kandidaat als u zullen blijven monitoren. Hier zetten wij graag al onze kennis en kunde in om uw investering op de lange termijn te beschermen.


Hoe doet Apriporta dat?

Zeggen wat we doen zit niet in onze aard, doen wat we zeggen wel! Wij hanteren een duidelijke rode draad bij elke opdracht, natuurlijk houden wij u continue op de hoogte over de voortgang van uw opdracht. In de basis zullen wij beginnen met het identificeren, selecteren en werven van de meest geschikte kandidaten, deze kandidaten zullen we allereerst bij ons op kantoor in Uden uitnodigen voor een oriënterend gesprek. In dit gesprek zullen wij zowel de “hard skills” als de “soft skills” in kaart brengen. Om deze beide goed te kunnen beoordelen zullen wij altijd vóór wij met een opdracht starten persoonlijk met u in gesprek gaan. Na deze oriënterende gesprekken zullen wij deze mensen aan u voorstellen en horen we graag welke mensen u persoonlijk wenst te spreken. Wanneer u overtuigd bent dat dé geschikte kandidaat tegenover u heeft gezeten en onze kandidaat heeft hetzelfde gevoel bij u als werkgever, zullen wij u begeleiden bij de aanname van onze kandidaat. 

E-mailen
Bellen