Werkvoorbereider (ervaring in bepaalde gevallen NIET vereist, lees snel verder!)

Wil jij werken bij een bedrijf (Bras Elektro) waar je mee mag beslissen en betrokken bent bij de oplevering van projecten binnen de utiliteit? Binnen deze rol als werkvoorbereider beslis je mee van het ontwerp tot de oplevering. Ook als je GEEN ervaring hebt maar bijvoorbeeld wel een ICT achtergrond OF je bent heel goed met computers en systemen bestaat er een goede kans dat je deze rol kunt vervullen!


Beschrijving van werkzaamheden

Jij zorgt ervoor dat je collega’s naadloos het werk op de diverse projecten kunnen maken. Van nature ben je een regelneef die van alles op de hoogte is, je schakelt snel tussen verschillende projecten en werkzaamheden zonder het overzicht te verliezen. Je bent dagelijks in contact met projectmanagers, monteurs, leveranciers en onderaannemers. Je zorgt dat offertes zijn aangevraagd en beoordeelt, dat werkzaamheden voor monteurs haalbaar zijn ingepland en dat materiaal op tijd wordt besteld en geleverd. Natuurlijk is het soms nodig dat je een bouwvergadering bijwoont (op dit moment online), ook hier ben je de spin in het web. Jij houdt de lijnen kort en zorgt dat de communicatie intern vlot verloopt. 


Met wat voor projecten ga je aan de slag? 

Denk bijvoorbeeld aan de nieuwbouw van een distributiecentrum, utiliteitsbouw of appartementencomplex. Ieder project heeft weer een eigen charme en unieke uitdaging; technisch- en of organisatorisch. Geen dag is hetzelfde in deze job!


Functie eisen

Jij krijgt energie van een hectische omgeving. Je houd van snel schakelen en weet altijd het overzicht te bewaken. Communiceren kan je op verschillende niveaus en samenwerken is helemaal jouw ding. 

Daarnaast: 

•Minimaal mbo 4-diploma elektrotechniek of vergelijkbaar niveau OF een ICT achtergrond / goed zijn met computers en systemen;

•Kennis van Stabicad en/of Revit 3D is een pré maar kan ook geleerd worden;

•Enkele jaren werkervaring als werkvoorbereider is fijn maar in het geval van een ICT achtergrond niet persee nodig;

•Interesse in elektrotechnische installaties binnen de utiliteit en woningbouw;

•Bereidheid kennis op te doen van geldende normen en voorschriften, zoals NEN 1010 en NEN 3140.


Arbeidsvoorwaarden

•Een goed salaris tussen de € 3.000,00 en € 3.600,00 bruto per maand, afhankelijk van je kennis en ervaring;

•Ruim aanbod aan ontwikkelingsmogelijkheden;

•Een ontzettend leuk team met mensen die voor elkaar klaar staan, maar ook samen regelmatig een biertje drinken;

•Goede balans tussen werk en privé;

•Arbeidsvoorwaarden volgens CAO klein metaal.


Informatie over de opdrachtgever

Binnen Bras Elektro sta jij met jouw kennis, kunde en ambities op de eerste plaats. Er wordt met elkaar gewerkt en gelachen, waar nodig wordt je bijgeschoold om je huidige functie beter uit te kunnen voeren. Natuurlijk is bijscholing om jouw ambitie waar te kunnen maken onderwerp van het gesprek, wat op gezette tijden wordt gevoerd, maar is er geen gesprek maar wel behoefte is er altijd ruimte voor een gesprek. “Als we er samen maar beter van worden”, is hierin het uitgangspunt. Goed werkgeverschap staat simpelweg hoog in het vaandel bij deze opdrachtgever. 


Informatie over de intermediair

Apriporta doet de werving & selectie voor Bras Elektro uit Oss. Deze rol is op basis van W&S en je krijgt dus een contract aangeboden direct bij de opdrachtgever. 


Ben je geïnteresseerd na het lezen van deze vacature solliciteer dan direct of stuur een mail met cv naar maurice@apriporta.nl. Bellen mag ook naar 0642007277

E-mailen
Bellen