Vacature Vertegenwoordiger verticale groenvoorziening (W&S, dus direct in dienst bij Vertuss) 

Ben jij een verkoper, zoals alle anderen OF ben jij een échte sales professional, die continu van toegevoegde waarde is voor je werkgever?

Ben jij van mening dat producten zichzelf wel verkopen en dat jij als contactpersoon slechts een zetje hoeft te geven OF geloof je heilig in het te verkopen product of dienst maar wil je jouw klanten bovendien zo verschrikkelijk graag helpen met het oplossen van hun problemen dat ze dat ook daadwerkelijk zo voelen. Niet als act, maar puur uit gevoel?

Ben jij af en toe aanwezig op social media OF ben jij niet weg te slaan op Facebook, LinkedIn en Instagram omdat jij inziet dat jouw aanwezigheid zorgt voor de leads die in salesland zo hard nodig zijn? 

 

Is jouw antwoord steeds volmondig “keuze 2 !!” dan hebben wij de perfecte plek voor jou: Vertuss! 


Waar kan je Vertuss van kennen?

Van verticale tuinen! Ja zeker, Vertuss ontwikkelt verticale groenvoorziening zoals je dat tegenkomt binnen gemeentes in binnen- en buitenland. Vertuss is dus internationaal actief met het leveren en produceren van producten voor de openbare ruimte (ze leveren aan bedrijven in de groensector, aannemerij en de infra). Naast het standaard assortiment maken ze diverse maatwerk producten en prefabriceren ze elementen voor met name verticale toepassingen in deze openbare ruimtes. Denk hierbij aan bijvoorbeeld groene invulling aan gevels. Door de groei van Vertuss zijn we op zoek naar een enthousiaste vertegenwoordiger ter versterking van het team.


Wat ga je doen?

Binnen deze rol ben jij hét gezicht van Vertuss in Nederland. Je houdt een overzicht bij van de projecten in de openbare ruimte en benaderd architecten, hoveniers en (groen)aannemers om ze te laten zien wat er allemaal met de producten van Vertuss mogelijk is. Daarnaast behandel je projecten van offerte tot oplevering, geef je advies waar nodig en sta je constant in contact met onze productielocaties in Polen en Nederland. Ook brainstorm je dagelijks met diverse collegae over het verder op de kaart zetten van Vertuss en overleg je met de Project- en Product Engineers over de technische uitwerking van je projecten.

Wat vinden wij belangrijk?

 • Minimaal 2 jaar werkervaring in een technische/commerciële functie;
 • Ervaring in de metaal branche is een pré;
 • Uiteraard ben je communicatief sterk;
 • Je werkt gestructureerd;
 • Beheersing van Nederlandse en Engelse taal in woord en schrift;
 • Je werkt graag in teamverband, maar kan ook zelfstandig goed uit de weg;
 • Geen 9 tot 5 mentaliteit;
 • Woonachtig in een straal van 40 km om Uden.


Wat bieden wij? 

 • Een afwisselende functie bij een snel groeiend internationaal opererend bedrijf;
 • Prettige informele werksfeer;
 • Goede salariëring ( € 2.500,- tot €4.000,- afhankelijk van wat je aan ervaring meebrengt) ;
 • Na bewezen geschiktheid biedt de functie uitzicht op een vast dienstverband;
 • Ruim aanbod aan ontwikkelingsmogelijkheden;
 • Een ontzettend leuk team met mensen die voor elkaar klaar staan, maar ook samen regelmatig een biertje drinken.


Vertuss is een sterk groeiende onderneming waar hard wordt gewerkt aan modernisering en vooruitgang. Werknemers noemen deze werkgever één van de beste uit de regio.

Apriporta verzorgt de complete werving en selectie voor Vertuss en haar zusterbedrijven Furns, Awood en Adezz. Voor deze rol geld een W&S constructie waarbij de werknemer rechtstreeks op contract komt bij de opdrachtgever. Dus ben jij die projectmanager die weet wat hij/zij wil en kan én voel jij jezelf niet te goed om anderen om je heen mee te helpen wanneer de situatie daarom vraagt? Reageer dan op deze vacature en wie weet werk jij binnenkort bij deze eerlijke en warmhartige werkgever! Mail je CV naar maurice@apriporta.nl of stuur een bericht naar 0642007277

Apriporta  Loopkantstraat 25  5405 AC Uden 

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.E-mailen
Bellen