Vacature Technisch tekenaar Solidworks / Driveworks code schrijver 

(W&S, dus direct in dienst bij FURNS)


Ben jij bekend met Solidworks en heb je interesse in programmeertalen (ervaring is een wens maar geen harde eis)? Wellicht is deze rol dan iets voor jou. Naast het technisch uittekenen van diverse projecten ga je namelijk ook aan de slag met het coderen van automatiseringswerk (in Driveworks) binnen deze projecten en producten. Sommige delen van terugkomende producten kunnen geschaald worden en daarom dienen variabelen doorberekend te kunnen worden. Dit proces ga jij coderen. Aan de hand van jouw codering worden 3D modellen aangepast op de juiste maatvoering en worden de bijbehorende productie tekeningen, lastekeningen, snijfiles en tolerantieaanduidingen gemaakt.

Wanneer je voldoende ervaring hebt opgedaan is de volgende stap om Driveworks naar ERP te vertalen, dit doe je door samen te sparren met ingeleende softwaremakers.


Waar kan je FURNS van kennen?

Van straatmeubilair! Ja zeker, FURNS ontwikkelt straatmeubilair zoals je dat tegenkomt binnen gemeentes in binnen- en buitenland. FURNS is dus internationaal actief met het leveren en produceren van producten voor de openbare ruimte (ze leveren aan bedrijven in de groensector, aannemerij en de infra). Naast het standaard assortiment maken ze diverse maatwerk producten en prefabriceren ze elementen voor toepassingen in deze openbare ruimtes. Materialen waar voornamelijk mee gewerkt wordt zijn (corten)staal, aluminium en hardhout.


Wat vinden wij belangrijk?

·       Minimaal 2 jaar ervaring met het tekenen in Solidworks;

·       Ervaring met Driveworks is een dikke pré maar niet vereist;

·       Uiteraard heb je wel interesse in coderen;

·       Je werkt gestructureerd;

·       Beheersing van Nederlandse en Engelse taal in woord en schrift;

·       Je werkt graag in teamverband, maar kan ook zelfstandig goed uit de weg;

·       Geen 9 tot 5 mentaliteit;

·       Woonachtig in een straal van 40 km om Uden.


Wat bieden wij?

·       Een afwisselende functie bij een snel groeiend internationaal opererend bedrijf;

·       Prettige informele werksfeer;

·       Goede salariëring;

·       Na bewezen geschiktheid na 1 jaar biedt de functie uitzicht op een vast dienstverband;

·       Ruim aanbod aan ontwikkelingsmogelijkheden;

·       Een ontzettend leuk team met mensen die voor elkaar klaar staan, maar ook samen regelmatig een biertje drinken.

FURNS is een sterk groeiende onderneming waar hard wordt gewerkt aan modernisering en vooruitgang. Werknemers noemen deze werkgever één van de beste uit de regio.

Apriporta verzorgt de complete werving en selectie voor FURNS en haar zusterbedrijven Awood en Adezz. Voor deze rol geld een W&S constructie waarbij de werknemer rechtstreeks op contract komt bij de opdrachtgever. Dus ben jij die Solidworks tekenaar met interesse in coderen én voel jij jezelf niet te goed om anderen om je heen mee te helpen wanneer de situatie daarom vraagt? Reageer dan op deze vacature en wie weet werk jij binnenkort bij deze eerlijke en warmhartige werkgever! Mail je CV naar maurice@apriporta.nl of stuur een bericht naar 0642007277

Apriporta Loopkantstraat 25 5405 AC Uden - FURNS BV Liessentstraat 4 5405 AG Uden

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.


E-mailen
Bellen