(Jr.) Controller bij Adezz in Uden

Ben jij nu assistent controller en staat je ontwikkeling stil of heb je veel ervaring binnen een financiële afdeling van een grotere organisatie en ben je leergierig? Word dan (Jr.) controller bij Adezz; een groeiende controleplichtige organisatie in Uden! Zowel parttime als fulltime mogelijk.


Beschrijving van werkzaamheden

·       Planning en control cyclus binnen een organisatie verzorgen. 

·       Opstellen van de maandrapportage. 

·       Investeringsanalyses maken. 

·       Kostenverrekeningen, balansen, winst- en verliesrekeningen, BTW aangifte en jaarrekeningen opmaken.

·       Inboeken inkoop- en verkoopfacturen. 

·       Draaien van een run op aanmaningen. 

·       Meedenken met het efficiënter maken van de organisatie. 

·       Verbetervoorstellen doen en verbetervoorstellen van andere lagen uit de organisatie toetsen op financiële haalbaarheid.

 

Functie eisen

·       HBO-niveau; 

·       Stressbestendig, snel kunnen schakelen, analytisch, prestatiedrang, leergierig, verantwoordelijk en een teamplayer; 

·       Ervaring met Microsoft office en ERP; 

·       Woonachtig regio Uden (+ max 25 km); 

·       Goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal in woord en schrift.

 

Arbeidsvoorwaarden

·       Salaris tussen € 3000,- en € 5500,- per maand op basis van een 40 urige werkweek. Het salaris is berekend op ervaring (de bandbreedte is groot en je precieze salaris zal dan ook sterk afhangen van wat je meebrengt)

·       Direct in dienst bij de opdrachtgever 

·       Pensioenopbouw 

·       40-urige werkweek of in overleg anders; 

·       Werktijden: 8:00 tot 17:00; 

·       Groeiend bedrijf; 

·       Ruimte voor eigen initiatief.

 

Informatie over de opdrachtgever

Onze opdrachtgever Adezz uit Uden is een belangrijke internationale speler op de markt als het aankomt op grote potten, bakken en vazen voor de tuin in het hogere segment. De afwerking van de producten is van een hoog niveau. De laatste jaren is het assortiment uitgebreid met aanverwante tuinartikelen zoals haarden, vuurkorven en vijvers. Het bedrijf levert niet aan particulieren, verkoop gaat uitsluitend via hoveniers en tuinarchitecten. Adezz is een sterk groeiende onderneming waar hard wordt gewerkt aan modernisering en vooruitgang. Werknemers noemen deze werkgever één van de beste uit de regio. 

 

Informatie over de intermediair

Apriporta verzorgt de werving en selectie voor Adezz en haar zusterbedrijven Awood en Furns. Voor deze rol geldt een W&S constructie waarbij de werknemer rechtstreeks op contract komt bij de opdrachtgever. 


Afsluiting van de vacature

Dus ben jij die controller die weet wat hij/zij wil en kan én voel jij jezelf niet te goed om anderen om je heen mee te helpen wanneer de situatie daarom vraagt? Reageer dan op deze vacature door te bellen naar 0642007277, stuur een mail met je CV naar maurice@apriporta.nl of vul onderstaand formulier in en wie weet werk jij binnenkort bij deze eerlijke en warmhartige werkgever!  

E-mailen
Bellen